No items found.

Karting

3550

RSD

Nastao u Americi tokom pedesetih godina, karting predstavlja izuzetno uzbudljiv moto sport! 
Minijaturna vozila, sa ojačanim okvirom i motorom postavljenim sa zadnje strane danas su pravi izbor kada je u pitanju uzbudljva vožnja, druženje sa prijateljima ili ispitivanje takmičarskog duha.

Ako ste imali priliku da budete deo nekih od karting trka ili želite da istaknete vreme sa staze, onda je ovaj "Frame of Fame", pravi izbor za vas! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame