No items found.

Čikago maraton

3550

RSD

Još jedan ram iz Frame of Fame ponude koji je namenjen trkačima jeste i Čikago maraton ram.

"Chicago marathon" spada u svetsku seriju najpoznatijih i najvećih maratona sveta, poznatiju pod nazivom "Marathon Majors" koja pored maratona u Čikagu obuhvata još i maraton u Tokiju, Bostonu, Londonu, Berlinu i New York-u.

Ako ste imali tu privilegiju da ste trčali u Čikagu ovo je onda pravi ram za vas, a ako znate nekoga ko je bio onda je ovaj FOF ram pravi poklon i unikatno iznenađenje! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame