No items found.

Atletika - žene

3550

RSD

Kraljica sportova, dobila je svog kralja među Frame of Fame ramovima!

Bilo da se bavite nekim od trkačkih disciplina ili nekom drugom atletskom disciplinom putem ovog unikatnog Frame of Fame rama imate priliku da na najbolji način istaknete vašu medalju.

Personalizacija vam omogućava da istaknete disciplinu, vreme, plasman ali i osnovne podatke poput mesta, datuma održavanja i naziva takmičenja.

Naka vaš uspeh ostane upamćen!

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame