No items found.

Wild West OCR

3555

RSD

Da li ste bili u prilici da osetite snagu Kablara? Da li ste bili deo jedne od najluđih OCR trka ove sezone?

Ako je vaš odgovor da, onda vam sa velikim zadovoljstvom predstavljamo novi Frame of Fame ram namenjen svim ljubiteljima OCR trka, koji smo namenski dizajnirali za sjajnu Wild West OCR trku. U zavisnosti da li ste trčali 12 ili 20k odaberite ram po vašoj meri i neka vaš uspeh ostane upamćen.

Ramovi dolaze u dve dimenzije, standardna 30x20cm i nešto veća dimenzija 40x30cm

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame