No items found.

Atinski maraton

3550

RSD

Ime "maraton" dolazi od legende o Filipidesu, grčkom vojniku koji je prema legendi, trčao od grada Maratona do Atine da javi da su Persijanci poraženi u Maratonskoj bici, a odmah potom izdahnuo.

Danas, maraton u Atini, jedan je od najautentičnijih maratona u svetu i okuplja preko 40 hiljada učesnika na različitim distancama.

Ovaj Frame of Fame ram savršen je za poklon nekome ko je trčao u Atini ili kao nagrada za učesnika koji je uložio svoj trud u ispunjenju cilja!

Neka vaš uspeh ostane upamćen - uramite vašu medalju u Frame of Fame ram! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame