No items found.

Rim maraton

3550

RSD

Istorija Rima duga je blizu tri milenijuma, a danas je to metropola, treća po svojoj veličini u Evropi.

Kada se kaže da "Svi putevi vode u Rim" ujedno se misli i na to da je Rim nezaobilazna truristička atrakcija i mesto održavanja jednog od autentičnih maratona koji se održavaju na ulicama glavnog grada Italije.

Frame of Fame ram za medalju, koji je posebno urađen za maraton u Rimu predstavljaće savršeni poklon za trkača koji je bio deo trke ili za učesnika koji je uspeo da "finišira" stazu.

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame