No items found.

Košice maraton

3550

RSD

Košice maraton (Košice Peace Marathon) su najstariji maraton u Evropi i treći najstariji maraton u svetu, odmah nakon Boston i Yonkers maratona.

Privilegija trčanja na ovakoj sportskoj manifestaciji zaslužuje posebno isticanje te je Frame of Fame ram pravo mesto za vašu medalju! 

Iskoristite mogućnost unosa podataka poput datuma, distance, izdanja maratona, ukupnog istrčanog vremena ili neke poruke i neka vaša medalja sija punim sjajem! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame