No items found.

Ljubljanski maraton

3550

RSD

Jedan od najpopularnijih maratona u regionu svakako zaslužuje svoj ram! 

Ljubljanski maraton spada među najbolje organizovane maratone na našim prostorima i mesto na koje dolazi sve veći broj učesnika iz Srbije svake godine!

Ako spadate u u kategoriju učesnika koji su tokom prethodnih godina učestvovali na Ljubljanskom maratonu ili samo želite da iznenadite vama dragu osobu za koju znate da je trčala u Ljubljani onda ste na pravom mestu.
Iskoristite mogućnost personalilzacije i obeležite trenutak u vremenu pravim poklonom i pravim mestom za vašu finisher medalju.

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame" u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame