No items found.

Everesting

3550

RSD

"EVERESTING" predstavlja sportski poduhvat u kojem se biciklisti penju i spuštaju na određenoj stazi, kako bi se kumulativno popeli na 8848 metara što je visina Mont Everesta po čemu je ovaj poduhvat dobio svoje ime! 

Frame of Fame izradio je Everesting ram u limitiranoj seriji za sve one koji su uspešno savladali ovaj neverovatan poduhvat!
Istaknite broj uspona, ukupno izvozano vreme, lokaciju vožnje, ukupan kumulativni uspon ili neki drugi vama bitni podatak i neka vaš uspeh ostane upamćen.

Everesting - izazov za odvažne!

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu!

Pokrenuli smo Frame of Fame" u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

Slični ramovi

© 2020 Frame of Fame