No items found.

Lisabon maraton

3550

RSD

Glavni grad Portugalije, a treći po veličini grad Iberijskog poluostrva posle Madrida i Barselone domaćin je jednog od najlepših trkačih maratona! 

Ovaj Frame of Fame maraton biće savršen poklon za vama dragu osobu za koju znate da je trčala maraton u Lisabonu, a isto tako na najbolji način će istaći i vaš uspeh ako ste imali priliku da učestvujete na ovoj manifestaciji.

Istaknite vašu medalju, vaše istrčano vreme ili neki drugi podatak i neka vaš uspeh ostane upamćen! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame