No items found.

Stockholm maraton

3550

RSD

Stockholm maraton jedan je od glavnih spotskih događaja u Švedskoj koji svoju tradiciju gradi još od 1979. godine kada je održano i prvo izadanje ovog maratona. Učesnici imaju priliku da trče glavnim gradom Švedske koji se prostire na 14 ostrva i koji očarava svojim ambijentom.

Personalizujte vaš Frame of Fame sa Stockholm maratona i na najbolji način istaknite vašu medalju sa ove, više nego posebne trke! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame