No items found.

Triatlon

3550

RSD

Triatlon je jedan od najbrže rastućih sportova današnjice i svakako zaslužuje svoj ram! 

Frame of Fame ram vam omogućava da posebno naglasite vaš uspeh sa neke od triatlonskih trka na kojima ste učestvovali!
Triatlon ram je savršen i za poklon pa budite slobodni da iznenadite vama dragu osobu. Nama su potrebni samo rezultati, a vama prepuštamo razradu elementa iznenađenja! 

Perosnalizacija rama vam omogućava da istaknete naziv i datum održavanja trke, dužinu (Ironman ili half Ironman, olimpijski ili sprint triatlon..), vreme kao i plasman!

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame