No items found.

Sofia maraton

3550

RSD

Dobro poznat među trkačima regiona, Sofia maraton je jedan od boljih regionalnih maratona.
Veliki broj učesnika, kvalitetna organizacija i trčanje ulicama glavnog grada Bugarske čine ga nezaobilaznom trkačkom destinacijom.

Ako ste imali priliku da budete deo ovog maratona ili znate kolegu trkača kojem bi poklon Frame of Fame ram za medalju istakao medalju na najbolji način onda ste na pravom mestu! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame