No items found.

Serbia Business Run - veliki ram

4950

RSD

Ako ste imali priliku da učestvujete na najvećem tim-bilding događaju u Srbiji pod nazivom Serbia Business run, a da pritom i završite sve četiri trke u okviru serije trka onda je ovo pravi ram za vas! 

Osmišljen kao ram koji će vas zauvek podsećati na postignuto, ovaj Frame of Fame ram dolazi u nešto većim dimenzijama od standardnih ramova iz FoF porodice ramova, u cilju da istakne svaku od pojedinačnih trka.

Istaknite najbolje vreme ili ukupno istrčano vreme na trkama u Novom Sadu, Nišu, Subotici i Beogradu ili odaberite neki drugi podatak koji želite da vas zauvek podseća na uspeh sa SBR serija trka! 
Frame of Fame ram namenjen Serbia Business run trkama dolazi u muškoj i žesnkoj opciji gde se mogu menjati "glavni junaci" na ramu u zavisnosti od preferencija.

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi koje pravimo u većim dimenzijama od standardnih imaju širinu od 40 cm, a visinu od 30 cm i na taj način omogućavaju savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame