No items found.

Kineski zid

3550

RSD

Kada govorimo o egzotičnim destinacijama definitivni favorit u Frame of Fame ponudi je ram namenjen učesnicima koji su trčali maraton na Kineskom zidu.

The Great wall marathon je izazov sam po sebi. Staza duga 42,195 km sa preko 5164 stepenika koje je potrebno savladati na putu do uspešnog završetka trke! 

Ovaj Frame of Fame ram savršen je za isticanje medalje sa ove destinacije ili kao poklon nekom učesniku koji je imao privilegiju da bude deo ove maratonske trke! 

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame