No items found.

Canberra maraton

3550

RSD

Glavni grad Australije domaćin je svetski poznatog Canberra maratona, koji spada u one egzotične maratone koje je privilegija istrčati.
Ovo je najstariji maraton u Australiji i održava se još od 1976. godine i to najčešće u prvom delu godine.

Personalizacija Frame of Fame rama za medalju omogućava vam da unesete godinu kada ste istčali maraton, vreme, distancu ili da istaknete neki drugi vama važan detalj.
Ovaj Frame of Fame ram je i idealan kao poklon nekom trkaču ili trkačici koji/koja je imao/la priliku da bude deo Canberra maratona.

Poruči

Detalji

Pažljivo odabrane dimenzije

Kako biste osigurali najbolje mesto za postavku vašeg novog rama važno je da znate njegove dimenzije. Frame of Fame ramovi stižu u standardnim dimenzijama za savršeno uklapanje u svaki deo prostora koji želite da oplemenite vašim uspehom!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame