No items found.

Beogradski maraton - Tripl ram

5500

RSD

Najveća trkačka sportska manifestacija "Beogradski maraton" već 33. godine predstavlja glavni sportski gogađaj u toku trkačke sezone.

Veliki broj učesnika ovog maratona imao je priliku da više puta bude deo Beogradskog maratona, te smo baš za njih pripremili i specijalnu ediciju ovog rama koji sadrži mesto za tri medalje sa nekih od izdanja Bgd maratona! 

Iskoristite mogućnost personalizacije i unesite podatke koji se odnose na godinu učestvovanja, vreme i datum održavanja i na najbolji način personalizujte vaš ram!

Poruči

Detalji

Istaknite vaš ram na zidu!

Tripl ram namenjen Beogradskom maratonu rađen je u većim dimenzijama nego standardni Frame of Fame ram, što garantuje pravo isticanje vaših medalja na zidu!

Uramite svaki vaš uspeh!

Bez obzira na oblik i veličinu, Frame of Fame garantuje savršeno uklapanje vaše vaše medalje u prostor koji smo joj namenili. Pažljivo osmišljen dizajn obezbediće da vaša medalja i dalje sija punim sjajem!

Svi sportovi na jednom mestu

Pokrenuli smo Frame of Fame u želji da svaki sportista, bez obzira na sport kojim se bavi može da pronađe ram po njegovoj meri! Ako tvog sporta nema u našoj ponudi, budi slobodan da nam pišeš na info@fof.rs kako bismo bili korak bliže do uramljivanja i tvog uspeha!

Prethodni radovi

No items found.

© 2020 Frame of Fame